söndag, december 27, 2009

Ett fall framåt.


16:e, kändes rätt bra!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra kört. Tycker du gjorde ett bra lopp med tanke på den långa sjukdomsperiod du har bakom dig. Bara att ligga i nu så blir det här kanon

Unknown sa...

Tack så mycket. Ja, det kändes bra!

Anonym sa...

Bra stabilt lopp! Tycker även att du ska lägga in några längre intervallpass också på typ 40-60min effektiv tid då lägger dig på A2-A3 fart. Typ 5x10 min. Dessa tappar man ofta bort under tävlingssäsongen. Då kommer orken vilket gör att du står hela distansen ut. Lägg in dessa intervallpass under de veckor du tränar lite mera mängd. Dessa kan vara riktigt formdrivande pass!

Unknown sa...

Ja, tack! Det tror jag också, och det har jag planerat att köra efter nyår. Tar denna tävling och Grängesbergsloppet som ett led i träningen, plus att jag kör dessa 10-sekundersintervaller, innan jag senare kommer köra lite längre också.

Anonym sa...

Grattis det här var du värd !
Dalle

Unknown sa...

Tack :)