tisdag, december 29, 2009

GolfspelarenTja.

Jag jobbade en kortis idag. Åkte upp till Lugnet för att förbereda inför morgondagens tävling jag kommer att arrangera i GolfRoom. Nu är det ingen "riktig" golftävling, utan denna är till för alla som kan hålla i en klubba. Alla som deltar kommer få slå tre slag mot ett mål 70 meter bort, det gäller att komma så nära som möjligt. Priset för att delta är 20 SEK och de tre främsta i tävlingen vinner ett presentkort på en timme i GolfRoom! Så ta chansen imorgon och var med i tävlingen, det är öppet mellan 14.00-16.00! GolfRoom ligger uppe på Lugnet i Visitors center.

Då jag förberedde inför tävlingen så hann jag också med att slå några slag med drivern. Dunkade till med ett nytt personligt rekord: 247 meter! Tiger Woods - se upp!

Jag har hunnit med lite ärenden på stan idag också. Har även en grej på gång med mitt företag också, som jag kommer presentera här framöver på både denna blogg och även på mitt företags halvfärdiga blogg, troligen efter nyår. Håll ögonen öppna!

Skönt med vilodagar är det, då hinner jag ju med sånt som inte hinns med på de dagar jag tränar. Imorgon blir det intervaller på skidor, får se hur det kommer gå det är ju minus 22,3 grader här vid mig nu! Yr.no lovar minus 16-17 imorgon i Falun, det är nog så kallt det med. Men jag hittar på något bra.

Nu ska jag försöka hitta på något bra att äta till middag. Funderar på råris + tonfisk (dagens skräll va?).

Inga kommentarer: