onsdag, december 30, 2009

Kallt, kallare, kallast.

Tja!

Vilken sjuk vinter vi fått måste jag bara börja med. För cirka en månad sedan satt jag och klagade över plus 5-10 grader och regn, nu är det ju minus nåtsåinihelvete, 24 grader igår kväll för att vara exakt!

Idag står det intervaller på schemat, vi får se om jag hinner köra dem innan jobbet. Har ju som jag skrev igår en "golf-challenge" i GolfRoom idag och direkt efter det så bär det av till sportbytet. Sen beror det helt på hur temperaturen ligger, jag kör ju inte så gärna intervaller ute i kallare än minus 20, helst inte under minus 15 faktiskt. Det gör rätt ont i luftrören kan jag meddela.

Förhoppningen är ju att köra skidor intervall, annars får jag improvisera med något annat. Till exempel: testcykel, löpning inomhus, löpning med stavar utomhus (temperaturen brukar upplevas lite mildare än vid skidåkning), eller något annat bra (läs; jobbigt). Förslag på aktiviteter att köra nu? Håkan Löfström och jag ska köra idag, och vi snickrar nog ihop något bra.

Passa på att rösta i min undersökning på bloggen, högst upp till höger, så kan jag kanske få lite mer koll på vad ni läsare gillar!

Hoppas min iPhone kommer idag också. Ser fram emot den. Någon av er läsare som har en och kan dela med sig av ris och ros?

Tog (hela) tre bilder igår, varsågoda:Stella älskar min kalla bil!Rosenröda kinder efter att ha rastat Stella en sväng ute.


Bildbeviset: -24 sköna grader.

Nu får det räcka så länge. Vi hörs senare.

2 kommentarer:

Allt utom fotboll sa...

Tog faktist ett pass igår på Lugnet i -23(när jag åkte hemifrån kl.17.00) kallt så i i F..N var det. Tur va väl att en viss snäll person tvingade med mig hennes lungpluss. Utan den så hade nog lungorna fått sig en riktig chock från den dagliga träningen i +25 på Teneriffa till -23 i Falun.

Unknown sa...

Åhh, fyy fan. Det är inte så skönt. Men det är tur att du är hård!