onsdag, december 23, 2009

Middag igår.


Idag den 23/12 är det min namnsdag, hela dagen!

Igår jobbade Johanna hela kvällen , jag är trött på att äta antingen kebab med bröd eller kebabrulle, jag kan knappt laga mat heller. Därför drog jag till med en middag liknande de jag åt under min detox-period, riktigt smaskigt!

Idag måste jag köpa julklappar, så det får bli en vända på kupolen. jag ska också försöka hinna med att träna innan jobbet på sportbytet som är mellan 17-19 (som vanligt).

Jag känner av träningen i kroppen från gårdagens 10"-20"-pass. Härligt, då vet man att det tar! Förhoppningsvis utvecklas jag av dessa pass också, (annars känns det ganska onödigt), men sådant vet man ju inte fören man testat ett tag.

Nu ska jag försöka sätta igång med mina bestyr för dagen!

Inga kommentarer: