söndag, december 27, 2009

MoraPinglan idag.

Godmorgon.

Ja, idag ska jag alltså åka MoraPinglan, första loppet sedan min Älvdals-turné 12-13:e december, som ni alla vet slutade i succé (eller nja, kanske inte)! Sedan dess så vilade jag i fyra dagar direkt efter (var helt enkelt less), därefter har jag som enda fartpass kört mina 10"-20". Hoppas på att det gett resultat till idag, men nu ska jag inte dra för hårda växlar av hur det går idag, jag tänker ge dessa intervaller längre tid. Men enligt personen som introducerade dessa intervaller för mig så ska man kunna orka åka fort i 10-15 kilometer. Det verkar då stämma på personen i fråga, då denne nästan bara kör dessa intervaller, samt håller hög nationell klass!

Frukostdags snart, packa väskan, ta det lite lugnt och därefter avfärd till Mora och MoraPinlgan.

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: