torsdag, december 31, 2009

Sista dagen på tvålaxnio

God morgon kära vänner!

Idag är sista dagen på 2009, hur känns det? Personligen tycker jag att det är alldeles för mycket hysteri kring alla dessa "jöniga" högtidsdagar som råder. Men men, det är var och ens val hur man gör.

Idag ska jag åka ett lugnt klassiskt skidpass på 1-2 timmar. Ska bli skönt att bara glida omkring på skidorna. Det blir ett rent återhämtningspass, mina vader är tämligen fina idag efter gårdagens "brutala" löppass.

Mot kvällningen ska jag med en kompis till en annan vän i Borlänge på middag och lätt nyårsfirande, men det blir en lugn tillställning. Jag ska ju köra intervaller imorgon igen. Så det gäller att vara fräsch.

Fan, jag har haft en skum känsla i ena näsborren i två dagar nu. Halvtäppt och sen ganska så ont i hela "näsgången" eller vad det kallas. Har sprutat med renässans som en tok, troligen är det den extrema kylan som ställt till det. Men förhoppningsvis ska det inte vara någon fara.

Nej nu ska jag äta lite frulle, ta det lite lugnt, sedan byta om och träna.

Vi hörs efter det!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med, det är en jönig högtidsdag! :) Men likväl önskar jag en god fortsättning!

Unknown sa...

Ja bra, tack! Detsamma detsamma! :)