fredag, december 25, 2009

Viloläge!

Nu har jag lagt mig i soffan och ställt in viloläge på kroppen, riktigt skönt.

Jag har lagt till en ny blogg på min länklista och under "bloggar jag följer", nämligen den snabbe cyklisten: Micke Salomonsson. Väl värd ett (eller flera) besök. Han har många goda ideér angående träning, klicka här för att komma till hans "utredning" om vad han tycker om 10"-20"-intervaller.

Nu när ni läst detta blogginlägg (mitt sista för dagen, jag lovar) så kan ni med gott samvete gå tillbaka till era julsysslor.

Vi hörs imorgon gott folk!

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Jag är just klar med viloläge i soffan och ska gå över till viloläge i sängen.
Kollade på Narnia, trams, och fyllde på benen med chips.
/J

Unknown sa...

Det låter väl alldeles utmärkt det!!