tisdag, januari 26, 2010

Styrka = trötta muskler.

Hallå.

Kom just hem från dagens andra pass: ett styrkepass med löpning till och hem från Lugnet. Sitter just nu i soffan och är rejält trött i musklerna. Känns riktigt skönt!

Jag, Jonatan och Kalle,G körde tillsammans även på styrkepasset. Vi körde även samma övningar, så det blev perfekt med vila när vi "rullade runt" på de olika övningarna; Kasta medecinboll i marken, benpress och Brå-Sterk.

Nu ska jag duscha, äta middag, kolla på mästarnas mästare och eventuellt kolla en film. Ni kanske vill se lite bilder från dagen?

För att se bilderna större, klicka på dem:Resultatet med nya TV-bänken.Pumpar Brå-sterk!Kalle brukar alternera Brå-sterken med att stå på knä.Helfokuserad på löpningen upp.
 

4 kommentarer:

Linda Edvardsen sa...

Vart ju kanon bra. Vilken smart tv bänk.. Så man får bort kablar å grejer.. :) Sitter den fast på väggen? :)

Unknown sa...

Japp, blev fint och bra. Ja på "väggen" till själv TV-hyllan, med hjälp av ett väggfäste som inte följde med!

Anonym sa...

Hejsan Hej!
Jag blev nyfiken på brå-sterk. Har aldrig sett en sån. Ligger man och pumpar/drar upp sig?, snabbt eller sakta?, är det nått du kan rekomendera?
Känns som bra träningen för stakning!?
MVH/
Markus
Krylbo

Unknown sa...

Hej du.

Ja det stämmer bra, man ligger på en släde med hjul och drar sig upp, precis som på stakning. Med tanke på den lutning jag brukar köra på, så finns det bara ett läge: ta sig upp. Så det går väl inte direkt snabbt, men ej heller sakta. Jag rekommenderar den väldigt starkt, tycker att den är riktigt givande och bra träning för stakning.