måndag, januari 25, 2010

Tandläkarbesök.

Godmorgon alla läsare.

Idag är det alltså måndag, ny vecka, nya tag.

Dagen till ära så tänkte jag vila, med tanke på hur jag känner i kroppen idag efter gårdagens insats, så är det de enda rätta. Jag har nämligen en rejäl träningsvärk, i framförallt ryggen, men även övriga delar av kroppen är ömma.

Men bara för att jag har vilodag från träningen, så har jag långtifrån en lugn dag.

Vid 08.15 har jag nämligen en tandläkarundersökning, ett "vanligt" besök alltså. Undrar hur mycket de skinnar stackars fattiga mig på denna gång tro..? Förmodligen en "fin" summa, som kommer sätta sina spår i några månader. Men samtidigt så känner jag att det är lika bra att gå dit, då jag inte varit där på över ett år.

Efter tandläkarbesöket är tanken att jag ska med en kompis till IKEA, han ska handla, jag ska vara sällskap och bärhjälp. Men har jag tur så kanske Johanna skickar med sitt kort, så att jag kan köpa en TV-möbel.

På kvällen är det återigen dags att jobba i sportbytet och som vanligt har vi öppet mellan 17-19.

Sådär, nu har ni lite bättre koll på hur min dag ser ut.

Nu är det dags att borsta tänderna, kan vara bra att ha gjort det innan jag drar till tandläkaren!

Vi hörs senare.

Inga kommentarer: