söndag, februari 28

C-stället, aldrig mer!

OBS - Detta inlägg är ett dåligt skämt, och ej menat att vara seriöst! - OBS:
Sörskog är ett sopställe, inget vanligt dåligt B-ställe, utan ett C-ställe, i bästa fall!

Jag hat åkt här en gång förut, då sa jag aldrig mer. Idag gav jag det nio minuter innan jag åkte hem. Totalt värdelösa spår och NOLL stavfäste. Nej inget annat än Lugnet duger.

Location:Sverige

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja håll dig på Lugnet din bortskämda fan!

Unknown sa...

Jag ska!

anders persson sa...

Som skidintresserad och allmän motionär är jag flitig läsare av din blogg. Dock tycker jag inte att Bengt och dom andra eldsjälarna runt Sörskog förtjänar din sågning. Tyvärr räcker nog inte Bjursås IK:s budget till en pistmaskin. Dessutom hade du oturen att vara där under dom värsta snöfallsdagarna. Det vore en sak att offentligt såga Lugnet - våra skattepengar går dit och man kan kräva att den heltidsanställda personalen där gör sitt jobb med spåren. Men varför sparka på ett gäng pensionärer som gör sådana stora uppoffringar för falutraktens skidåkare, helt ideellt? För övrigt så håller jag tummarna för dig i Vasaloppet.

Unknown sa...

Nej du har rätt. I både det om Sörskog och Lugnet. Skrev inlägget i ett bittert och argt tillstånd, så dra inte alltför stora växlar av det. Har någon tagit illa upp så ber jag om ursäkt för det.

Hoppas du kommer tillbaka till bloggen!

anders persson sa...

No hard feelings, jag jobbar ju inte personligen med spåren men jag gissar att åtminstone nån av eldsjälarna från Bjursås IK eller Bjursås OK läser här. Dom var för övrigt ute och spårade hela julhelgen. I dina skor så hade jag nog tagit bort bloggposten, för att inte såra folk som gör en enorm frivillig insats för skidsporten. Men det är ju din blogg, gör som du vill givetvis.
Hur som helst, stort lycka till på söndag!

Unknown sa...

Japp, vi hörs!