fredag, februari 19, 2010

Förbannade veteraner!!!

Ironiskt nog efter allt skrivande av om dessa vätskebälten, så blir mitt egna bälte idag stulet! Bältet i sig är väl ingenting jag saknar, men däremot det som var i: min gamla Nokia 6220 classic som jag tar kort med på varje träningspass, två energikakor, en Swix VR45 och en vallakork! 

Jag körde intervaller idag, tycker inte om att ha bältet på mig då, så jag la det en bit ovanför skyttepaviljongen (precis där jag brukar lägga det), när jag sen kommer tillbaka så är det borta! Jag är tämligen säker på att någon gammal dopad ryssgubbe snott det, så nu bär det av upp till Lugnet stugby, där ska jag slita upp varenda stuga och leta efter bälte och gärningsman!!

Intervallerna då:

15+10 minuter 10"-20"-intervaller, kändes helt okej. Mycket bättre än igår. Körde dock utan pulsband, jag var ute i totalt 1,30 timmar.

3 kommentarer:

Linda sa...

Om du inte hittat den ikväll, ring då och spärra hela telefonen.. Då kan dom ju inte använda den... Rätt åt den som snott den!!!

stefan carlsson sa...

tänk positivt och hoppas på att du sponsrat ryssgubben/gumman med något han eller hon aldrig tidigare varit i närheten av./stef

Unknown sa...

Hade inget SIM-kort i den, så det är ju lugnt så. Tar bara kort med den.

Haha, ja Stefan, om man ser det på det viset så känns det ju genast mycket bättre :)