måndag, februari 22

Hemma


Oscar är stolt över elden jag fixade enbart med hjälp av ett tändstål

Hej.

Nu är jag hemma igen efter en lång, kall, rolig och grym dag i Tällberg! 

Började jobbdagen vid 09.00, jag och Oscar förberedde allt material och packade in grejerna i bilen och på släpet. Vi åkte emot Tällberg vid elvatiden.  

Framme i Tällberg så gjorde vi iordning allt och förberedde oss inför två event. På det första eventet så skulle jag hjälpa ett gäng på fyra personer med längdskidåkning. Jag åkte med dem hela tiden och gav dem en del tänkvärda tips. 

Efter skidåkningen var det dags för nästa tillställning. Denna gång var det ett glatt gäng på 28 personer. Vi skulle hålla en GPS-baserad aktivitet för dem. När det jobbet var klart så var det ihopplockning och hemfärd.

Nu ska jag kolla på sprintstafettsfinalerna. Tråkigt att Teodor Peterson hade oturen att ramla i semifinalen, vilket gjorde att de svenska herrarna lite olyckligt åkte ur tävlingen. Marcus Hellner visar dock god form då han tog ikapp den stora luckan som Teodor tappade. Det bådar gott inför stafetten!

Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer: