torsdag, februari 18

Hoppar över eftermiddagspasset.

Hej allihop.

Jag skulle egentligen köra ytterligare ett distanspass idag, men jag väljer att stå över det då jag känner mig sliten och trött. Vill ju vara pigg inför helgens lopp; Bessemmerloppet

Om ni missat att jag skriver artiklar inför och efter varje OS-lopp på längd, så säger jag det igen. Sidans adress är: http://www.os-2010.se/  . Kolla gärna in den snygga och bra OS-siten!


4 kommentarer:

JHH sa...

Har en fråga när det gäller skidåkning. Jag har åkt skidor nu nästan varje dag. Är super-nybörjare vilket betyder att jag inte åker fort eller med bra teknik och så.

Frågan jag går runt och funderar på är hur mycket det belastar kroppen och så? Vet att det är svårt att säga men om man åker skidor alla dagar i veckan finns det då risk att man överbelastar kroppen eller kan jag jämföra en skidtur med ett styrkepass? Då det finns risk att skada kroppen om man inte låter kroppen vila då och då?

Unknown sa...

Hej.

Okej, okej.

Givetvis tar skidåkningen på kroppen, men det sliter ju inte- och det är inte heller lika skadebenäget som t.ex löpning.

Du kan kanske inte riktigt jämföra skidor med styrketräning. Det sliter ju inte alls lika mycket på musklerna som styrkan gör.

Personligen så tycker jag att du bör vila en-två gånger i veckan, för återhämtningens skull.

Hoppas du blev nöjd över svaret.

JHH sa...

tack! Jag vet att jag drog till med dåliga jämförelser! Men jag fick det svar som jag ville ha :) tack!! Nu vet jag att jag kanske skall ta det lite lugnt!

Unknown sa...

Bra. Varsågod :)