lördag, februari 27

Mot Sälen!

(skrivet klockan 22:30 fredag 26/2)

Godmorgon!

Idag har jag en del på programmet:

Jag ska försöka hinna med ett kortare intervallpass. Är jag pigg när klockan ringer vid 08.00 så kliver jag upp, äter frukost, byter om och sticker ut. Annars hoppar jag över träningen då jag har en tuff dag framför mig. Efter träningen (som jag förhoppningsvis kör) så ska jag valla klart de två par skidor jag fick levererade till mig igår. Därefter är det en snabblunch på Dala Wärdshus som gäller innan jag och min bror drar upp till Sälen för att valla ett X antal par till några av de massvis motionärer som åker morgondagens öppet spår. Förhoppningsvis är vi klara före midnatt.

Det kommer bli en jobbig, stressig, men framförallt rolig dag!

Vi hörs av under dagen!

Inga kommentarer: