fredag, februari 26

(nästan) två timmar klassiskt.

Hejsan.

Idag har jag, Håkan och Jone åkt ett lugnt klassiskt pass på 1,45 timmar. Tråkigt nog var temperaturen runt en grad kallt, lätt snöfall och inga dragna klassiska spår. Lite tråkigt att åka då, eftersom att det är väldigt vårt att få fäste i sådana förhållanden. Något som var roligare var att åka runt på veteranernas VM-bana (15km) och se åkare på åkare och ledare på ledare runt om i skogen. Det finns intresse kring dessa veteran-VM-tävlingar. 


Eftersom att min mobil blivit stulen, och det är den jag använt till att ta kort med på träningspassen så får ni nu vara utan träningskort ett tag tills jag hittat en bra lösning. Skyll inte på mig, skyll på den "dopade ryssgubben".

Passdata:

1,47,14 timmar
1xx medelpuls
149 maxpuls
375 höjdmeter
730 kilokalorier

Förresten, jag fick idag två bilder från Orsa Grönklitt Ski Marathon mailade till mig från Claes Sandström, tack:


Strax efter start.
Just innan varvning.Inga kommentarer: