fredag, februari 19

Nytt vätskebälte? / Brottsutredning


Såhär ser "ryssgubbens" (han eller hon som tog mitt) nya vätskebälte ut:


Här är det stulna vätskebältet:
Här är brottsplatsen:


Syns inte så bra på bilden var det är, men står man nere på stadion och kollar rakt upp/fram precis som spåren går, så är det så långt upp du kan se. Första toppen, strax ovanför skyttepaviljongen. Karta: http://kartor.eniro.se/m/MBa0I

Jag unnar gärna personer som inte har ett vätskebälte att få ett, så varsågod. Men min telefon är ju inte så rolig att bli av med, den vill jag ha tillbaka. Den ser ut såhär, med en skada på displayen, så hela bilden är blåaktig på den:Så håll utkik efter min mobil är ni snälla!

4 kommentarer:

Stefan sa...

Men hur vanlig är den? Kan det vara ett misstag eller är det inte så många som har en sån? Jag ska langa imorgon då ska jag ha koll, finns det nåt speciellt kännetecken på den?

Unknown sa...

Mobilen eller bältet? Inte jättevanliga någon av dem. Tror inte de var misstag, lämnade ju den på ett ställe där inget annat låg, dumt av mig egentligen.

Ja, tack. Du är snäll :)

Du får lycka till när du ska köra!!

Patrik Karlsson sa...

Intressant. Det här måste utredas. Vad kan motivet vara? Har vi nån misstänkt?

Unknown sa...

Ja, Motivet är nog att det är en av Faluns mest kända 10"-20"-åkare är/var ägare till vätskebältet.

Gärningsmannaprofilen (den misstänkte) är troligen än före detta storåkare med östeuropeiskt ursprung. Något hjulbent och med ett lite för högt blodvärde.