fredag, februari 26

"Publika" på veteran-VM

Hej hallå.

Idag tänkte jag sticka upp och kolla på veteran-VM, det är sista dagen idag. De yngsta herrklasserna ska åka 45 kilometer skate, starten går 11.00, tre varv på en tuff 15-kilometersslinga ska de åka. Det är den banan jag tränat på under de senaste passen jag åkt skidor på lugnet, den är verkligen kuperad och tuff. Samtidigt som jag kollar på de olika loppen så tänkte jag passa på att träna själv också. Planen är att köra ett lugnare klassiskt pass på 1,30-2,30 timmar beroende på känsla.   

I övrigt så händer inte så mycket under denna fredag, mer än att jag kommer få tre par skidor hem till mig som jag ska valla upp  åt en kund inför söndagens öppet spår. Det blir skoj! 

Vi hörs efter träningen!   

4 kommentarer:

Mr. Ottesen sa...

Så vad tror du på för före på söndag? Ska ju själv åka och vallning är inte riktigt min grej än.

Unknown sa...

Nu på söndag öppet spår? eller nästa söndag? Jag har inte kollat det ännu, kika in på www.yr.no. Hoppas på hårda spår och några minusgrader!

Mr. Ottesen sa...

Nu på söndag... Hoppas på blåföre...

Unknown sa...

-7-8 grader. Så det blir nog så! :)