torsdag, februari 18

Skidskola med mig och Jonatan på lördag 20/2


Ni har väl inte missat att jag och min bror Jonatan kommer att ha en skidskola på lördag klockan 12.00-14.00 i Stångtjärn? Alla som är sugna att lära sig skidteknik är välkomna dit, samling klockan 11.50 vid parkeringen, Stångtjärn. Pris: 400:-

Här nedan följer ett PM inför lördagen:


Hejsan alla skidåkare!

Vi tänkte i och med detta brev informera lite kort om lördagens skidträff i Falun.

Mellan klockan 12.00 och 14.00 ska vi (Adam Steen och Jonatan Steen) hålla i en teknikträff för er anmälda vid skidspåren i Stångtjärn i Falun (http://kartor.eniro.se/m/Me4dC). Det vi alltså kommer att lägga ner mest fokus på är tekniken på klassisk skidåkning och de olika ”växlarna”.

Vi träffas klockan 11.50 vid Stångtjärn på parkeringen. Förslaget från mig är att ni är ombytta innan vi träffas, då det finns dåligt med omklädningsmöjligheter och duschar i närheten. Efteråt kan ni troligen duscha uppe vid Lugnets skidstadion (vet inte exakt hur möjligheterna är, då det pågår Veteran-VM  på Lugnet).

När vi idag (torsdag den 18:e februari) kollar väderprognosen på www.yr.no för Falun så visar den på -14 grader, vilket är ett ”perfekt kallföre”, alltså blå burk-före. Så vårt tips till er är att kolla väderprognosen lite närmare helgen och ligger temperaturen på minus cirka 2-3 och kallare, så tycker vi att ni ska lägga på en blå burkvalla, av Swix, Start, Star, Vauhti, eller annat vallamärke. Vi kommer att ta med valla för att bättra på era skidor vid behov.

Efter skidträffen och duschen så antar vi att ni är hungriga. Min rekommendation till er är att vi äter tillsammans på Dala Wärdshus (som ligger vid Jungfrurondellen, nära brandstationen och väg 80 mot Rättvik), då kan även Adam närvara och svara på frågor och funderingar.

Avslutningsvis så får ni gärna komma med frågor och önskemål inför lördagens skidträff. Vad har ni till exempel för förväntningar och är det något speciellt just Du vill att vi tar upp på lördag?

Hoppas vi fick med alltihop nu, annars är det som ovan nämnt: bara att fråga!

Vi ses på lördag!

Med vänliga hälsningar Adam och Jonatan 

Inga kommentarer: