lördag, februari 20

Sportbyte, skidskola och tävlingsförberedelse.

Godmorgon.

De värsta vredesutbrottet efter det stulna vätskebältet har (för tillfället) lagt sig.

Idag ska jag jobba halvdag i sportbytet, mellan cirka 09.30 till 11.45. Därefter ska jag och Jonatan (min bror) hålla i en skidskola i Stångtjärn kl 12.00-14.00, välkomna dit ni som har lust, vi har platser kvar!

Efter skidskolan så ska jag packa väska, förbereda material och skidor inför söndagens tävling; Bessemmerloppet, ser ut att bli ett sjukt starkt startfält där! Målet med loppet: Bara gå in, ha kul och göra mitt bäs... Det var ett skämt: Målet är att åka så fort jag kan i 52 kilometer, inte dra en meter och försöka spara så mycket kraft som möjligt! Form: delvis okänd, delvis hemlig!

Hörs om ett tag!  


2 kommentarer:

Anonym sa...

Lyyycka till! Kör hårt i morrn.
/janolov

Unknown sa...

Tack Jan-Olov!