onsdag, mars 24, 2010

1,35 timmar klassiskt

Hej allihopa.

Tränade som planerat klockan 10.00-11.35 med Kalle Gräfnings.

Kalle körde på burkvalla Swix VR65, medan jag körde på ruggade skidor. Kalle hade bäst fäste, jag hade bäst glid.

Direkt när vi började åka så träffade vi på den gamle världsmästaren från VM1982 i Oslo på 30 km: Tomas "Oljan" Eriksson. Vi åkte med honom i en dryg timme. 

I och med att det gick förhållandevis lätt i spåren idag, så hann vi åka en ganska lång bit. Även om jag är motionär så kan jag tyvärr inte delge er någon sträcka, jag räknar tyvärr inga kilometer/mil, utan snarare timmar, timmar och timmar!

Kroppen kändes skaplig passet igenom, vilket var skönt. Efter träningen åkte jag till Dala Wärdshus på lunch. Nu ska jag snart byta om igen för att sticka upp till Lugnet på ett styrkepass. Duschar däruppe och går sedan till sportbytet för att jobba.

Passdata:

1,36,26 timmar
134 medelpuls (Kalle 124)
164 maxpuls
500 höjdmeter
1103 kilokalorier   

Inga kommentarer: