tisdag, mars 30, 2010

2 timmar klassiskt

Hej allihopa.

Det blev ett pass som jag kände att jag behövde. Två timmar klassisk åkning i ett kanonfint före om man  tänker på att det faktiskt är i slutet på mars. Bitvis under passet så kom det till och med snö. Jag körde på mina ruggskidor och det fungerade galant. Kroppen kändes också helt okej, så det var både skönt och kul!

Just nu sitter jag och kollar på finalen av mästarnas mästare, vet dock inte vem jag håller på. Min favorit var Stefan Holm, och han är ju ute sedan länge. 

Träningsdatan från dagens skidpass:

1,58,58 timmar
136 medelpuls
163 maxpuls
625 höjdmeter
1400 kilokalorier

2 kommentarer:

Anonym sa...

I vilka fören funkar ruggskidorna tycker du? Tävlar du på dom också?

Unknown sa...

Alla fören, nej då, men i princip alla blöta fören! Ja om de funkar bäst så!