måndag, mars 22

Bilder Svenska skidspelen 2010

Hej och godmorgon måndag. Ny vecka, tiden springer fram. Nåväl, igår fick jag två bilder mailade till mig från fredagens "King of mördarbacken", då jag var efteråkare:Foto: Daniel Hindrikes

Tack så mycket för korten Daniel. 

Det enda planerade jag har för dagen är jobbet i sportbytet. Eventuellt så kör jag ett träningspass också, om jag inte är lat och vilar. Det sjuka av allt är nämligen att jag har träningsvärk efter helgens efteråkande. Ja ja, allt för nu, vi hörs av senare.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad innebär "efteråkare"?

Unknown sa...

som jag skrev tidigare: "Efteråkare är en person som åker bakom sista åkare i tävlingen för att på så sätt visa funktionärerna att tävlingen är över."

Krävs kanske ingen högskoleutbildning för att räkna ut det va?

Anonym sa...

Ursäkta Adam att du fick förklara betydelsen återigen. Finns det liknande inom andra sporter/är skidsporten ensam om detta? Kan tycka syftet med efteråkare vara något onödigt. Mvh högskoleutbildad friidrottare

Unknown sa...

Hehe, det är ingen fara ;)

Oj, jag vet faktiskt inte. Men troligen på typ stora lopp som Lidingöloppet, etc, så kan jag tänka mig det. På cykeltävlingar (LVG) så har de väl en följebil efter sista tävlande?