fredag, mars 26

En (uppvärmnings)aktivitet, bland vissa kallad träning.


Godmorgon.

Precis som rubriken lyder så blev gårdagens träning ingen "riktig" träning, utan en aktivitet, en lek, eller rent utav en skolgårds-syssla. Ni förstår kanske vad jag gjorde? Jag spelade innebandy. Visst, det är skitkul, man blir flåsig och man kan också få ont. Men idrott? Nja, säg ni?

Vi spelade i 1,30, jag fick upp pulsen rejält ett flertal gånger, det var riktigt skoj och jag fick göra några mål.

Jag skyller den uteblivna träningen på er läsare, ingen ville ju träna med mig som jag efterfrågade igår. Kanske för att jag är för dålig, så ni blir tvungna att vänta på mig hela tiden? Vad vet jag. Idag är det i alla fall andra bud, jag tänkte åka skidor. Klassiskt troligen, spelar ingen roll hur föret är, jag kör ruggat, precis som den gamle storåkaren Petter Myhlback (i princip) alltid gjorde. Kan ruggat vara det nya svarta? Jag tror det.

Ikväll har jag fått den stora förmånen att få representera Lugnets Äventyr på ett event i Tällberg, eventet är av inomhuskaraktär och börjar så sent som 20.30 i Tällberg. Skönt att få in några timmars jobb.

Inga kommentarer: