söndag, mars 21

Fin helg!

Hej allihopa.

Jag får börja med att be om ursäkt för dåliga uppdateringar från helgen. Det blir ändring på det framöver.

Helgens tävlingar bjöd på ett minst sagt varierat väder. I fredags så var det ett lätt duggregn, igår var det ett soligt fint "skidspelsväder" och idag var det ett rejält snöfall.

För min del blev det några korta och halvt intensiva träningspass denna helg. I fredags så vann vi företagsstafetten, jag hann också med att vara efteråkare tidigare under dagen. Igår så åkte jag som bekant fem kilometer bakom Teodor Peterson. Dagens "träning" blev först åkning fram och tillbaka på stadion för att hålla spåret uppkört för åkarna. När det sedan var dags för sista varvet så var jag återigen efteråkare, idag låg jag bakom Jesper Modin och Teodor. Det var ett rejält "grisföre", löst och mycket nysnö, vilket gjorde det tämligen svåråkt och tungfört. 

Är det någon av er läsare som fick nån bild på mig i helgen, så får ni gärna maila dem till mig på: adamsteen5@hotmail.com.

Nu ska jag ta det lugnt i soffan, vi hörs!


Inga kommentarer: