måndag, mars 22

Ihåligt.


Observera: Jag får inte betalt för denna bild, varken av One-Way, Fischer, eller Lugnets Äventyr. Så efter detta inlägg förväntar jag mig en fet check från respektive varumärke.


Kanske denna bild hjälper mig att få en fet penningsumma från One-Way? Mycket pekar på det.

God afton.

Imorgon så ska jag, tillsammans med mina ihåliga skidor och Kalle Gräfnings ge oss ut på äventyr på Lugnets tuffa skidbanor. Bland annat så ska den beryktade Mördarbacken få smaka på de "Steenska-stumbenen". Jag har planer att köra så pass hårt att backen dör, sen om utfallet blir det samma kan bara framtiden utvisa. 

Vi ska i alla fall köra några intervaller här och där med varierad längd och tid. Hoppas på att kroppen är lite piggare än vad den var och är idag.

Inga kommentarer: