måndag, mars 29

Motivationsbrist?


Gårdagens middag; Tacos med stekt halloumiost.

Godmorgon.

Idag känner jag mig seg. Likt jag gjort den senaste veckan, eller ja. Ända sedan jag åkte Vasaloppet så har jag varit seg, det är som att luften gått ur mig. Vasaloppet var liksom det stora målet denna säsong. Nu på sistone har jag haft svårt att motivera mig att hålla i träningen hårt. Därför har jag bara "tränat på känn". Nu är det inte så att jag tänkt lägga av om ni tror det? Nej, jag tänker träna hårt framöver i vår, sommar och höst. Det är bara nu i någon vecka som jag tänker träna lite mer av det som är roligt, och är jag omotiverad en dag så vilar jag, precis som igår. Jag längtar faktiskt till barmarkssäsongen, löpning, rullskidor, cykel och styrka! 

Redan till helgen kommer det bli ett upptaktsläger med min löparklubb Sågmyra SK på Bosön, Lidingö. Fredag till måndag ska vi vara där, kul att komma igång med löpningen igen. Nästa helg är min säsongsavslutning i Orsa Grönklitt, Grönklittsjakten heter den tävlingen, som är en tvådagarsdrabbning på de fina spåren de har uppe i Grönklitt.

Idag så ska jag i alla fall jobba i sportbytet. Det är det enda jag planerat hittils.

Hör av er om ni är sugna på att träna, har tips på sommarjobb, eller om ni har någon fråga/synpunkt!

3 kommentarer:

Mr. Ottesen sa...

Jag vill träna. men motivationen tryter.... Har märkt att det kommer med åldern, nuförtiden behöver jag ett mål med träningen för att pallra mig ut. Friidrotts SM i Falun kanske??? Eller inte.

Niklas sa...

Som tröst är du inte ensam om att tappa motivation efter säsongens stora mål.

Unknown sa...

Förstår dig Marcus. Ja, men delta i hinder då på SM?

Tack Niklas.