söndag, mars 28, 2010

Sommartid = ställ FRAM klockan en timme.

Godmorgon i stugorna.

Idag kör vissa av mina vänner och bekanta SM-femmilen i Skellefteå, kul för dem. Enligt uppgift så är det väldigt lösa spår, lägg därtill skate som disciplin, så kan ni kanske föreställa er vilken jobbig dag i spåret jag skulle fått. Men det är 2010 års säsong det, nästa år så ska jag försöka bli bättre på skate. Planen är också att köra flera traditionella tävlingar och sverigecuper. 

Nog med utsvängningar, idag är det söndag den 28:e mars. Det betyder att ni ska ställa FRAM klockan en timme. Ingen av er som missat det va? 

Vad händer idag då tro?

Förutom ett träningspass, så har jag inte så mycket mer på agendan idag. Som vanligt (de senaste dagarna) så har jag ingen aning om vad jag vill och ska träna. Men det visar sig antar jag.

Hör av mig senare.

Inga kommentarer: