torsdag, mars 25

(Vad) ska jag träna idag?

Hej.

Jag fick precis som jag förutspådde igår, "en skön träningsvärk". Det var ju precis på håret att jag tog mig upp ur sängen. På ett sätt känns det bra att ha träningsvärk, då vet jag ju att träningen tagit som den skall! 

Idag då, jag är nollstäld kring vad och hur jag ska träna. Helt tom på idéer, troligen blir det något med skidor på fötterna och stavar i händerna. Kanske att jag går "wild and crazy" och kör utan stavar (eller skidor)? Nja, inte ska vi behöva toka till det så pass va? Det finns ju ändå gränser, även för mig. Skämt åsido, jag kommer nog förmodligen köra ett distanspass, eventuellt med några intervall-/dödens-zon-inslag. då får jag ju ändå ut lite av min "wild and crazy"-sida. 

Någon av er läsare som är sugen på att träna med mig idag? Säg vad, när och hur vi kör, så hakar jag (kanske) på.

Imorse så drog några av mina lagkamrater upp på sista delen av SM-veckan i Skellefteå. Imorgon körs första distansen: stafett, 3x10 kilometer skate. På söndag körs den andra och sista. 50 kilometer skate, individuell start.

Nu ska jag äta frukost. 

Hörs senare!     

2 kommentarer:

Niklas sa...

blir det nån mer tävling för dig i denna säsong?

Unknown sa...

Ja, Grönklittsjakten 10-11 april.