torsdag, april 29, 2010

12 timmars jobbdag!

Godkväll!

Äntligen hemma efter en "fullfartsdag" i Tällberg! Som jag tidigare skrev hade vi två event:


  • Det första eventet var ett glatt och trevligt gäng från Mora, som körde ett GPS-äventyr. Det vill säga att man med hjälp av GPS löser en massa olika uppgifter.

  • Event nummer två var "en vanlig tipspromenad" med inslag av samarbetsövningar, detta gäng var från ett stort företag och deltagarna kom från 13(!) olika länder i samma gäng. Mycket trevligt!

Det har varit rätt mycket jobb kring dessa event, men då blir det också bra genomfört! Nu är jag trött som en klubbad säl, efter att i princip inte suttit still en minut på hela dagen. Men det har varit riktigt skoj och givande.


Dagens galnaste: Då vi lagt ut tipspromenaden (som slutade nere vid stranden till siljan i Tällberg), så stannade vi till i några minuter för att göra klart den sista planeringen. Då helt plötsligt dyker en 30 årig man upp tillsammans med en liten grabb. De går ut på en brygga och det ser ut som om de ska fiska. Men istället för att fiska så börjar mannen klä av sig, tills han står helt spritt språngandes naken. Utan att tveka kastar han sig ner i sjön, kliver upp, tvålar in sig och dyker i igen. Måste ha varit rejält kallt i vattnet, då det inte var alltför många dagar sedan som isen sköljde. Ganska konstig att göra detta mitt bland folk, men det var en helt klart "rolig" syn!

Imorgon ska jag eventuellt jobba en kortis igen, på eftermiddagen ska jag sedan göra ytterligare ett test i Rikard Tynells studie. Denna gång är det enbart stakergometer, spännande!

Några bilder från dagen:


Delar av materialet till dagens övningar.


Innan GPS-äventyr.


Vackert nere vid Siljan.


Bryggan som "näckaren" dök ifrån.


Jag måste ju vara med på en bild också.


"Vickning" efter tipspromenaden.


Fyndigt namn.Inga kommentarer: