fredag, april 23, 2010

En timme MTB

Hej hej.

Jag har idag cyklat strax över en timme med Robban. Dock så var vi ute i över två timmar. Robban började med att som han kallade det för "en snabbmekning", då min framväxel inte riktigt fungerar som den ska, egentligen fungerar inte så mycket på cykeln som det ska. Vi, eller jag fotade sedan Robban cyklandes i olika miljöer. När klockan sedan började närma sig 15,30 så hade Robban bestämt träff med Fredrik Ericsson på Jungfruberget, eller "punkaberget" som så fint Oscar kallar det. Fredrik ville se den TräningsTävlingsbana som "Falucyklisterna" använder sig av på sina TT. Jag åkte med grabbarna runt ett varv som vi bestämt innan, eller ja. Åkte och åkte, gick är väl ett ord som stämmer bättre in med verkligheten. Usch vilken stenig, stökig och bökig bana. Säkerligen mycket bra för cyklister, men för mig som hellre cyklar än hoppar av cykeln och svär när jag cykeltränar (nu gjorde ju inte grabbarna jag hade med mig det, men de var aningen säkrare än mig på de tekniska partierna), så ska jag nog hellre hålla mig på vägarna i fortsättningen. 

När vi åkt ett varv så fortsatte vi runt Jungfruberget, denna gång på motionsslingorna, den terrängen och tekniska "utmaningen" som ett motionsspår bjuder på är helt lagom för mig. Här började min cykel att växla av sig själv, så Robban fick återigen rycka in och skruva lite. Efter cirka en timme effektiv cykling så började jag känna mig ganska nöjd, Robban fick ont i sitt knä också, så vi valde att ta närmaste väg hem.  

Då jag är med i Rikards teststudie så "får jag inte" träna så hårt dessa dagar mellan testen, för att göra det så "standardiserat" som möjligt. Nästa testtillfälle är på tisdag och det sista är på fredag. 

Jag snubblade över en massa roliga bilder på aftonbladet idag, kika in dem här. Bitvis är humorn en aning låg, vilket jag givetvis gillar.

Passdata:

1,13,45 timmar
131 medelpuls
171 maxpuls
330 höjdmeter
809 kilokalorier


Robban och jag.


Fredrik "motionären" Ericsson.


Robban är fin i sina Falun-Borlänge SK-färger!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Snygga killar!

Unknown sa...

Ja, mycket fina! :)