tisdag, april 20, 2010

Heelslut.
Hej hej.

Jag börjar detta inlägg med att säga: FY FAN ROBBAN. Vi pratade tidigare på dagen om att träna ett cykelpass, jag tänkte att det lät okej, efter ett tag så kom det fram att vi skulle köra med cykelhögskolan och när vi väl kom till samlingen klockan 17,30 vid friidrottshallen så fick jag reda på att det var intervaller som gällde (den jäveln lurade mig alltså!). Perfekt att köra stenhårt på mitt andra landsvägspass tänkte jag. Vi började med att köra fyra stycken åttaminutersintervaller med två minuters vila. Jag valde att köra med tjejerna, två triathleter och Jenny Rissveds (hon var riktigt stark!), det var nog så jobbigt kan jag säga. Hade inga större problem med den centrala kapaciteten (flåset), men den lokala (surbenen) var väl inte i alltför hög form. Första intervallen startade vi på Hedemoravägen ungefär vid Staberg, vi fortsatte sen den förbi Vika och därefter in mot Rankhyttan.

Då åttaminutersintervallerna var klara, så befann vi oss i Torsång, väl där var det dags att köra "hare", eller vad det nu kallades för. Det innebar i alla fall att man släppte iväg en person åt gången med ett försprång, därefter skulle gruppen jaga ikapp den bortflyende cyklisten. Det var riktigt jobbigt, vi åkte förbi Ornäs, till Aspeboda och Olsbacka, där var vi klara med intervallerna för dagen. Här var jag extremt trött i benen, mådde illa och var yr i huvudet av all hårdkörning. Men på något konstigt sätt så började jag känna mig piggare på vägen hem, och jag klarade mig också från väggen!

Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag orkar duscha och värma mat!

Passdata:

2,38,28 timmar (56,30 minuter över distanszonen)
141 medelpuls
184 maxpuls
385 höjdmeter
1975 kilokalorier

  

5 kommentarer:

Allt utom fotboll sa...

Hahaha...du e bra söt!

Unknown sa...

Hehe, japp!

Unknown sa...

Men du var helfin igår iallafall. OCh det var bra att du hängde med. Samma sak nästa tisdag? Det gör dig bara gott.

Unknown sa...

Ja, jag var helfin. Ja, om det passar så hänger jag nog på.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.