måndag, april 26, 2010

Hemma.

Nu är jag hemma efter dagens jobb i Tällberg. Enligt mitt tycke så gick gick det kanonbra och helt enligt plan. 

Tyvärr blev det vila idag precis som jag förutspådde. Tydligen börjar "det nya året" för skidåkare idag, måndag V17. För egen del så kommer jag inte köra hårt fören i Mallis. Jag tror dock inte att det spelar någon större roll  i vinter om jag börjar träna hårt idag, imorgon eller om någon vecka. Men det är ju min uppfattning.

Imorgon får jag städa på Lugnets camping några timmar på förmiddagen, det är bra. På eftermiddagen ska jag precis som jag skrev tidigare: köra ett tröskel- och maxtest på en cykelergometer på LIVI. 

Det kan hända att det inom kort kan ske en stor förändring för egen del. Hoppas dock att slippa det..

Hörs imorgon.   

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vadå, vad kan det vara? ;/ Lät inge bra!!

Unknown sa...

Det visar sig..