måndag, april 26, 2010

Jobb- och vilodag.


Foto: Oscar Ekstam, Bilden är från tisdagens cykelpass med högskolan.


Hejsan allihopa. Bilden ovan har egentligen inget med inlägget att göra, tyckte bara att den var rätt cool.

Vad händer idag då? Jo, jag ska nämligen strax upp till Lugnet och Lugnets Äventyr för att plocka ihop all utrustning inför dagens event i Tällberg. Dagen till ära kommer vi ta hand om ett gäng på 75 personer, så det krävs en del förberedelse och insats för att det ska bli bra. 

I övrigt så är jag ganska mör i benen efter gårdagens hårda cykelpass, så troligen blir det vila idag. Imorgon så ska jag nämligen köra testtilfälle nummer två i Rikard Tynells studie. Det har skett en del ändringar i testet, så jag kommer imorgon att köra ett tröskel- och maxtest på cykelergometer. Spännande.

Som jag tidigare skrev så har jag några krokar utlagda angående jobb vilket känns bra. Hoppas att något leder till åtminstone lite jobb. För de få tillgångar jag har sinar tämligen snabbt nu.

Vi hörs av senare!

Inga kommentarer: