lördag, april 24, 2010

Vedkapad


När vi började idag var vedhögen i det närmaste dubbelt så hög.


Vedklyven.


"Hasse" och sin skottkärra.

Godkväll allihopa.

Nu är jag äntligen klar med dagens vedhuggning. Åtta-nio timmars effektivt jobbande är till ända, kan man räkna det som träning? När jag efteråt gick in och åt, så slocknade jag ganska direkt efter det. Nu några timmar efteråt så sitter jag hemma i lägenheten halvt apatisk. "Skönt" att jobba sig totalslut, ni förstår nog kanske själv att det inte blev någon träning idag?

Imorgon är planen att köra ett längre landsvägscykelpass, hoppas på att vara pigg då.

Vi hörs allihopa!  

6 kommentarer:

M sa...

Jag har hört att ölen från "Ica Lagret" lär vara den bästa uppladdningen om man vill vara pigg imorgon! ;)

Unknown sa...

Ja, det är en helt korrekt uppfattning! :)

Danne sa...

Är inte det där jones jobb?

Unknown sa...

Jo det tycker jag!

Sniken sa...

Ja men Jone slipper alltid sånt av bortförklaringar=) Så Adam får göra det istället, tur att jag var där och tog Jones plats eller hur;D?

Unknown sa...

Exakt. Ja, det var en jävla tur!