tisdag, augusti 31

En chansning som höll?Hej hej.

Jag slog till med en chansning med att träna idag, som ni kanske läste i föregående inlägg. Antingen bryter förkylningen ut värre, eller så vänder den och blir bättre. Jag hoppas på det sistnämnda. 

Började träningen med att köra ett varv runt "Aspebodavändan", cirka 30 kilometer. Därefter åkte jag upp till LIVI för högskoleträning med ett 10-15-tal övriga cyklister. På dagens program stod det 6x6 minuter lagtempo, det blev 5x6 minuter + 1x3 minuter, 2 minuter vila mellan varje intervall. Vi startade vid "nunnorna" i Hosjö åkte Hedemoravägen ut till Rankhyttan, Vika och tillbaka till "nunnorna", därefter rullade vi ner en sväng på 30 minuter.

Jag kände inte av något från min förkylning, dock så var jag till en början rätt seg i benen, men jag lyckades sitta med och även hjälpa till med dragjobbet på alla intervaller.

Imorgon är det tempo-DM på landsväg med linjehoj. Får se om jag ställer upp där, i så fall utan förhoppningar.

Passdata:

cirka 90 kilometer
3,12,24 timmar
133 medelpuls
185 maxpuls
1130 höjdmeter
2166 kilokalorier


Lars-Åke gestikulerar och informerar inför dagens träning.


Mathias Nilsson och Johan Carls lyssnar koncentrerat.


Inga kommentarer: