torsdag, augusti 26

God uppslutning på Ingarvet-GP


Idag var det skönt med knävärmare.

Godkväll.

Idag var det (trots kylan och det tidigare regnet) god uppslutning på Ingarvet-GP. Det kan ha att göra med Yrkesakademins nystartade cykelgymnasium här i Falun. Riktig skoj tycker jag! 

Vi körde som vanligt GP, 10 x 2 varv. Idag var det attacker i princip hela tiden. Min kropp kändes helt okej, även om jag blev väldigt trött mot slutet (det hoppas och tror jag att de flesta blev idag). Jag känner att jag hänger med bättre och bättre hela tiden, det är dock en del kvar på de tekniska och taktiska bitarna att slipa på. Men förhoppningsvis kommer det med mer cykling, jag kan i alla fall komma upp högre i puls utan att bli lika stum i benen som jag blev förut om åren. Lyckades idag att vinna ett av de tio heaten, efter en långspurt från början av den 600 (?) meter långa målrakan!

Passdata:

2,05,44 timmar
144 medelpuls
197 maxpuls  
620 höjdmeter (bugg med höjdmätaren.)
1635 kilokalorierEn del av dagens gäng, efter avslutade intervaller.


Något blodsprängd i ögonen.

2 kommentarer:

John sa...

Jag tror jag vet hur du gjorde för att vinna spurten. Du hade så klart med dig ditt blåsrör och sköt sönder övrigas däck :)

Adam Steen sa...

Troligen var det nog så.