söndag, augusti 29

Nu igen?

Jag och mina korta och intensiva pass. Blev ett till sådant idag. Fast hellre det än ingen träning alls. Uthållighetsstyrka och löpning blev dagens träning. Styrkan körde jag hemma med kroppen som enda vikt (och det är ju inte alltför lätt i mitt fall..). Mage/rygg, stabilitetsstyrka och benövningar var det jag körde. Därefter sprang jag en sväng på Jungfruberget med Stella, körde AII-AIII-fart första 20 minutrarna, därefter lätt löpning. Kändes lite segt rent muskulärt, vilket inte är jättekonstigt då jag antingen kört fart eller styrka på alla pass denna vecka. Men flåset kändes bra (det lilla jag hann känna), så mina intensivpass verkar då ge litegranna.

Passdata:

25 minuter styrka, effektiv tid.

39,34,6 minuter löpning
138 medelpuls
173 maxpuls
185 höjdmeter
474 kilokalorierSnabb vilopaus efter min 20 minuter långa "halv-intervall".


Stella.
När jag kom hem så skulle jag sätta på musik, men inget hände. Trodde att min DVD gått sönder, så jag fickett "litet" utbrott och kastade den (inklusive alla högtalare) i golvet. Det visade sen sig att en säkring gått sönder i hela rummet. Dumt att hetsa upp sig över småsaker kan man tycka såhär i efterhand.. 

Kan försvara mig med att DVD:n varit med ett tag och att jag ändå tänkt köpa ett nytt ljudsystem.

2 kommentarer:

John sa...

Haha! Tecken på lite överträning kanske!?! Kanske bättre att få utlopp för sina aggressioner trampandes på cykeln ;).

Unknown sa...

Hehe, jag kan inte bli övertränad med den här lilla mängden. Men ja, det hade varit bättre att få ut den på annat :)