lördag, augusti 28

Rullskidor och Sportlife-besök

Hej hej.

Fick till ett kort pass idag med efter städjobbet, lunchen och geocachningen. Rullskidor skate var det som stod på programmet. Började med att åka upp till Lugnet, därefter så bestämde jag mig för att köra ett 10"-20"-intervallblock. Startade med att köra runt den stora grusparkeringen innan jag åkte uppför Sjulsarvsbacken och stannade vid Kårestugan, där hade jag fått ett 15-minutersblock. Tidtagaruret visade här 25 minuter och jag hade planerat att köra åtminstone en timme, så jag bestämde mig för att hälsa på steekarna på Velodromen och Sportlife:


Fick snabbtårta och kaffe av Oscar.


Sportlife, Faluns snyggaste och steekigaste gym!


Velodromen, mycket brantare än vad jag trodde!


Den alltid så snygga och trevliga Stefan gav mig möjligheten att få träna på Sportlife Falun! Tack! 


Faluns snyggaste gyminstruktörer?!
Dagens passdata:

58,54,7 min
147 medelpuls
178 maxpuls
325 höjdmeter
785 kilokalorier

Inga kommentarer: