torsdag, augusti 19

Tokstum på Ingarvet
Hej.

Idag var det tufft på Ingarvet-GP, kände redan innan att mina ben var något trötta efter de två senaste dagarnas hårda träningspass, det plus att vi var cirka 15 cyklister med idag. Trots det så gick det riktigt bra för mig idag, orken var bra och jag kunde stöta flera gånger. Lyckades tyvärr inte vinna något heat (1-2 meter ifrån), men några 2-3-4:e-platser fick jag i alla fall med mig. Dock så lyckades jag med dagens mål: få bra träning och bli trött.

Nu är jag dock rejält trött i mina ben, jag vaknade också med en rejäl nackspärr imorse, så jag känner mig något handikappad. Nästa vecka ska jag försöka få in lite mer överkropp. 

Passdata

63 kilometer (om jag minns rätt.)
2,00,18 timmar
158 medelpuls
197 maxpuls
1125 höjdmeter
1802 kilokalorier

2 kommentarer:

John sa...

Det var för hårt vinddrag för nacken helt enkelt! :)

Unknown sa...

Måste väl ha varit det va?