tisdag, september 14

15' 10"-20" + gymstyrka

Tjoho.

Efter att ha kommit hem från en lång arbetsdag så kände jag mig väldigt otaggad att träna. Regnvädret och den inställda högskoleträningen gjorde inte saken bättre. Men efter att ha städat en snabbis i lägenheten så kom jag på bättre tankar (kanske för att städningen var ännu tråkigare än vad en träning kändes?), bytte om till löpkläder. och gav mig ut i det härliga (?) regnvädret. 

Jag värmde upp till Jungfruberget, där brände jag av ett femtonminuter långt 10"-20"-set, joggade därefter till Lugnet och friidrottshallen för att köra ett lättare styrkepass. 

Det var dagens träning det. Kändes lite halvsegt och pulsen var ovanligt låg, men jag är lite sliten sedan förra veckans 20-timmarsvecka. 

Nu har jag precis ätit middag, blir en kortis framför TV:n innan det är dags att lägga mig för imorgon väntar ytterligare en spännande arbetsdag i Borlänge!

Passdata:

45 minuter gymstyrka

58,52 minuter löpning
137 medelpuls
181 maxpuls
160 höjdmeter
701 kilokalorier

  

Inga kommentarer: