söndag, september 12

20 timmar!

Hejsan.

Då var denna träningsvecka avklarad, en träningsvecka med högst mängd på bra länge för min del. 20 timmar och 25 minuter slutade veckodosen på och det får jag vara nöjd med. Speciellt med tanke på att tidigare veckor legat runt 7-10 träningstimmar. Nu är ju inte timantalet det viktigaste, utan vad man gör i dessa timmar, men det är ändå en fingervisning hur hårt man tränar.

Dagens träning blev ett löppass med Kalle.G och Stella, vi sprang på Jungfuberget, Lugnet och militärområdet. Kändes faktiskt helt okej i benen, fast jag cyklat såpass mycket jag gjort så kändes det helt okej i hela kroppen. 

Nu ska jag äta middag, sen tänkte jag gå på bio:


Den verkar faktiskt rätt rolig.

Imorgon börjar jag en femveckors jobbperiod i Borlänge, det är ett jobb via Proffice, det kommer bli spännande, skönt att få in lite pengar!

Dagens passdata:

1,57,01 timmar
136 medelpuls
161 maxpuls
665 höjdmeter
1377 kilokalorier

5 kommentarer:

Anonym sa...

Löppass på Jungfruberget, hade inte du en träflaska att försvara i Sundborn?

Unknown sa...

Är inte riktigt i slag för att tävla i löpning, tyvärr.

John sa...

Lycka till i Borlänge! Proffice är riktigt bra. Jag var anställd hos dem en gång i tiden och de gjorde verkligen allt för att få tag i ett jobb.

Olle Sjöström sa...

timjägarn ;) härligt!

Unknown sa...

Ja Proffice är det ordning på!

Ja, jag är en jävla timjägare Olle :)