söndag, september 19

Ajdå.

Slutskrivet med politik för idag, iallafall på denna blogg. Jag körde ju ett rullskidspass klassiskt igår kväll som jag glöm berätta om. Kände mig redan igår morse något krasslig och med huvudvärk, så jag avvaktade med träningen till kvällen, då kände jag mig rätt kry. Drog iväg upp till Lugnet, körde en lättare intervall upp på toppen halvvägs till Skuggarvet, vände tillbaka till Lugnet och drog på en ny intervall upp till Kårestugan, därefter åkte jag hem. Under resten av kvällen kändes det rätt bra, men imorse vaknade jag upp med täppt näsa, rosslig i bröstet, feber och halsont. Tusan också!

Det är bara att vila och hoppas på ett snabbt infrisknande. 

Passdata gårdagens rullskidspass:

54,38 minuter
156 medelpuls
191 maxpuls
250 höjdmeter
803 kilokalorier

2 kommentarer:

John sa...

Krya på dig! Hoppas det bara är lite "valfeber" :).

Unknown sa...

Tack. Ja men exakt :)