lördag, september 11

Långpass cykel


Kalle Gräfnings.


Peter Vingstedt och Lars Bleckur.


Hej hej.

Det blev ett fint cykelpass idag, vi var ett gäng på nio stycken som begav oss från Falun vid tiotiden i förmiddags. Till en början var det ett lugnt och kontrollerat tempo, men ju längre in i passet vi kom, desto fortare gick det. Mellan Leksand och Sågmyra var det väldigt mycket hårdkörningar, både i backarna och på platten. Väl i Sågmyra stannade vi på Lager 157 för ett fikastopp innan vi begav oss hemåt. Rutten blev följande: Falun- Smedsbo- Insjön- Leksand- Sågmyra- Bjursås- Falun. 

Jag kände mig rätt seg i benen till en början av passet, men halvvägs så började jag sakta men säkert känna mig starkare och kunde utmana grabbarna rätt bra.  

Passdata:

100 kilometer (cirka)
3,17,17 timmar
128 medelpuls
190 maxpuls
1485 höjdmeter
2070 kilokalorier

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur har Calle klätt sig!?

Unknown sa...

Jaa du, det undrar jag med :)

Öijer sa...

Vem vann?

Unknown sa...

Lär väl ha varit jag?