torsdag, september 16, 2010

Löpning distans med en intervall.

Hej hej.

Idag var jag lite piggare på jobbet vilket gjorde att jag aldrig ens tvekade på att träna efter jobbet, så direkt när jag kom hem bytte jag om till löparkläder och begav mig ut. Jag sprang upp på Jungfruberget till TV-tornet, därefter ner till en skoterled som leder till baksidan av Skuggarvet, uppför min favoritbacke på Hornberget till Lostenen- uppför backen/berget körde jag en intervall för att se om jag hade nåt tryck i ben och lungor, det kändes bra i cirka 1/3 av backen, sen tyckte jag att jag tvärdog, kom upp på 5,37 minuter trots att det kändes som att jag stod still bitvis, har aldrig tidigare varit under sex minuter ens.. Konstigt det där. Från Hornberget så sprang jag närmaste väg tillbaka hem. 

Kändes ändå bättre i kroppen idag än vad det gjort tidigare i veckan, så det är ju kul att få känna sig någorlunda pigg ibland också, allt blir så mycket lättare då.


Stumben i förgrunden och Varpan i bakgrunden. Utsikten från "målet" vid Lostenen på Hornberget.


En aning trött på toppen efter min intervall.

Passdata:

1,31,41 timmar
137 medelpuls
193 maxpuls
700 höjdmeter
1092 kilokalorier

Inga kommentarer: