tisdag, september 28

Stakning och gymstyrka.


Godkväll.

Idag fick överkroppen en rejäl duvning. Jag stakade upp till Lugnet och friidrottshallen, där jag körde ett styrkepass i gymmet. Tre set på golden-4-övningarna (varje set med tyngre vikt och färre repetitioner), bråsterk och skivstångsövningar hann jag också med under den dryga timmen jag var i lokalen. 

Efter styrkan så fortsatte jag mitt rullskidspass med 15 minuter AII (snabbdistansfart). Under dessa 15 minuter så körde jag en impuls (maxinsats 8-12 sekunder) varannan minut, alltså totalt sju stycken impulser. När det var klart så kände jag mig nöjd och rullade hemåt.

Nu sitter jag och äter middag, kommer gå till sängs tidigt idag då jag är riktigt trött och seg.

Hörs imorgon!

Passdata:        

1 timme rullskidor stakning
1 timme styrka gym

Inga kommentarer: