söndag, mars 27, 2011

33:a totalt
Hej.

Vad ska jag säga..?

Startade som 35:a, tyckte det kändes bra till en början. Plockade några placeringar på första varvet. Var tvärstum på andra och tredje där jag tappade placeringar. För att sedan på fjärde och sista plocka fyra platser igen. Jag och Adam Larsson låg ihop i princip hela loppet. Men jag lyckades avgöra till min fördel med en rejäl fartökning sista kilometern.

Det bästa med dagen var väl att jag hade bästa tid bland Falun-Borlänge-åkarna. Annars är jag inte jättenöjd. Jag måste ta tag i mig själv nu, få en bättre dygnsrytm, träna mer och hitta något att försörja mig på. Det går framförallt inte att prestera bra på seniornivå om man som jag tränar mindre än 500 timmar/år. Skärpning Adam!

Nu är vi på väg hemåt. Blir en låååååång resa!

Inga kommentarer: