onsdag, december 21, 2011

1,55 timmar klassiskt


Jag och den briljante Darne har idag ökat på våran veckomängd ytterligare med skidor. Denna gång 1,55 timmar klassiskt. Körde för första gången i år med fäste på. Det var faktiskt skönt att få använda benen på klassiskt också. Bra för min trötta rygg också. Dock var spåren rätt så rejält glatta och sladdriga så det var bitvis svårt att få 100 bett.

Kändes rätt bra i kroppen, pulsen ligger där den ska. Bra!

Då jag inte hade några klassiska skidor hos mig hemma, så åkte jag till Skuggarvet och hämtade ett par som Jone åkte på igår. Paret var de som jag hade på Marcialonga 2007 där jag kom 32:a. Ett bra, äldre klassiskt par från Fischer. Men som vanligt när den yngste herr Steen lånar skidor blir det som följer:


Bruten skida hör till vanligheterna. Ni minns väl förra årets hoppfilm med mannen i fråga?!

De jag åkte på idag lät som ett par vallningsfria skidor med "fiskfjäll" under. Det rasslade rätt friskt!


Sönderrepade skidor är vardagsmat!!


Passdata:

1,54,43 timmar
124 medelpuls
153 maxpuls
560 höjdmeter
1138 kilokalorier

Inga kommentarer: