lördag, december 31, 2011

19:e i tävlingspremiären.


Då var tävlingspremiären avklarad. Och det gick klart över förväntan på en nittonde plats.

Startade ensam idag. Första varvet kändes lite halvsegt, sen kom Suther och Pär Jonsson ikapp med 30 sekunder. Låg med dem ganska lätt, hade bra skidor idag. När Suther ökade farten på tredje varvet så var jag bakom Pär och inte riktigt beredd. Ut på sista varvet gick jag förbi Pär, körde allt jag orkade och tyckte det kändes bra. I sista backen när jag skulle gå om Rasmus Blom så hakade vi oturligt i varandra och jag föll. Pär smet förbi, jag blev rätt stum och tappade cirka 10-15 sekunder på detta. Men men, jag är nöjd ändå.

Ny dag imorgon, samma tävlingsdisciplin och samma bana fast åt andra hållet.

Klicka här för alla resultat.

Inga kommentarer: