onsdag, januari 18, 2012

3x15 minuter 10"-20"!


Hallå.

Äntligen fick jag träna med honom igen, han den där mäktige ni vet - Johan Darnerud!

Vi körde klassiska intervaller. Första gången jag kör det denna säsong på klassiskt. Känns som att jag ligger lite efter här. Ligger nog lite efter träningsmässigt också, men men.

Kändes väl ok idag, inte mer. Lite seg sen gårdagens styrka. Men nu blir det lätt träning fram till lördag, så jag hoppas att det vänder och känns bättre!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam! Kul att följa din blogg! Åkte VL på 5:09 i fjol, första gången. Tränar egentligen bara aktivt med skidorna från slutet på dec till mars. I år har jag skrapat ihop en 20 mil ungefär och åker intersportloppet på lördag. Om jag håller mig frisk och kan träna dagligen framöver så är det 1:a led som är målet. Det jag inte tränat alls är intervaller och du verkar förtjust i just dessa 10"20, kan du förklara vad det är? Hur har du stenkoll på sekunderna när du pressar så hårt i spåret?

Fortsätt kämpa! / Erik

Unknown sa...

Hej. Kul att höra! 10-20 är 10 sekunders maxarbete, och 20 sekunders vila. Intervallerna pendlar väl mellan 8-12 sekunder, brukar slå av när jag känner mjölksyra. Men tricket är att lära sig antalet stavtag/intervall. Jag räknar dem hela tiden när jag kör, på så vis vet jag ungefär hela tiden. Lycka till med träningen!