tisdag, januari 31, 2012

Guldpris.se


Hejsan.

Jag vill passa på att tipsa er läsare om en bra sida här på Internet där ni bland annat kan sälja guld och också få nödvändig information inom guldgenren. Nämligen guldpris.se.

Såhär skriver de på/om sin sida:

"Guldpris.se fungerar som en jämförelsetjänst för dig som vill sälja guld till bra guldpris. Vi hjälper dig att hitta i djungeln av olika gulduppköpare. Oavsett vilken typ av guld som du ska sälja – guldhalsband, guldarmband, skrotguld eller tandguld – jämför du enkelt priserna här på Guldpris, för att på det sättet göra en bra affär."

Jag har själv aldrig sålt något guld eller varit i behov av det (hittills), men skulle det bli aktuellt så skulle jag utan tvekan använda mig av guldpris.se. Sidan är väldigt bra, lättnavigerad, ger ett seriöst intryck och den ger mig all information jag behöver när jag ska sälja mitt guld. Rekommenderar denna sida starkt! Så det är bara att surfa in och göra en kanonaffär!

Inga kommentarer: